Certifikáty
Naše bylinné přípravky v kapslích jsou organického původu, testované firmou, mezinárodními organizacemi vydávajícími testy o nejvyšší kvalitě i v certifikované laboratoří ČR. Schémata certifikace výrobků vám umožní prokázat, že naše výrobky odpovídají klíčovým indikátorům kvality.
| GMP-certifikát Správné výrobní praxe | Certifikát amerického Ministerstva zemědělství |
|---|---|
GMP (Správná výrobní praxe) poskytuje nezávislou certifikaci a ověření, že jsou dodržovány základní předpoklady GMP, které jsou nezbytné pro účinný program bezpečnosti potravin. |
Certifikát amerického Ministerstva zemědělství o organické kvalitě. Přípravky jsou prodávány v USA. |
| ISO 9001 : 2000 | HACCP- certifikát dle analýzy a kritických bodů rizika |
|---|---|
ISO Certification je známý a pro důvěryhodnost a kvalitu produktů nezbytným certifikátem. ISO standardy zabezpečují kvalitu, bezpečnost, účinnost s ohledem na ekologii. |
Organizace, které tímto hodnocením úspěšně projdou, získají jak vysoce uznávaný certifikát HACCP, tak registraci, která dá spotřebitelům, maloobchodníkům a oficiálním orgánům na vědomí, že mohou mít oprávněnou důvěru ve způsob, kterým daná organizace řídí bezpečnost potravin a jejich hygienu. |
| Další Certifikáty | |||
|---|---|---|---|
| Ekologický Certifikát | Košer kvalita | Ekologická výroba | Zdravotní bezpečnost |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

GMP (Správná výrobní praxe) poskytuje nezávislou certifikaci a ověření, že jsou dodržovány základní předpoklady GMP, které jsou nezbytné pro účinný program bezpečnosti potravin.
Certifikát amerického Ministerstva zemědělství o organické kvalitě. Přípravky jsou prodávány v USA.
ISO Certification je známý a pro důvěryhodnost a kvalitu produktů nezbytným certifikátem. ISO standardy zabezpečují kvalitu, bezpečnost, účinnost s ohledem na ekologii.
Organizace, které tímto hodnocením úspěšně projdou, získají jak vysoce uznávaný certifikát HACCP, tak registraci, která dá spotřebitelům, maloobchodníkům a oficiálním orgánům na vědomí, že mohou mít oprávněnou důvěru ve způsob, kterým daná organizace řídí bezpečnost potravin a jejich hygienu.










